Od 20 % do 40 % popusta za popolno funkcionalnost vašega vozila


Da bo vaš jekleni konjiček v kar najboljši formi tudi za prihajajoče zimske dni, lahko ob bližajočem se črnem petku izkoristite neverjetne popuste na različne izdelke spletne trgovine Withcar.

Njihova raznovrstna ponudba nikogar ne pusti ravnodušnega, saj nudijo pester izbor dodatne opreme, ki je izdelana po meri vašega vozila. Izberite tisto, kar res šteje: kakovost izdelkov na najvišji ravni, profesionalen odnos, strokovno svetovanje pri izbiri in hitra dostavo, saj podjetje posluje z lastno zalogo.

Withcar poleg vsega odlikuje lastna proizvodnja gumi korit in tepihov Gledring, pri čemer stavijo na nič manj kot najboljše, hkrati pa nudijo še veliko drugih izdelkov, ki v evropskem in celo svetovnem merilu spadajo v sam vrh. Vas zanima njihova tokratna ponudba?

Letošnji črni petek prinaša od 20%  do 40 % popusta

Od 26. do 29. novembra vam na izbrane izdelke nudijo popuste, ki jim ni para. Pobrskajte po njihovi ponudbi in zase izberite le najboljše – po znižani ceni.

Prodajni hit na svetovni ravni. Gumi tepihi Gledring so znani po svoji kakovosti, funkcionalnosti in videzu, ki prepriča še tako zahtevnega uporabnika. Zaradi svoje zasnove so takšni tepihi preprosti za čiščenje in vzdrževanje, o njihovi kvaliteti pa pričajo celo nagrade, ki so jih prejeli. Dovolite, da vas prepričata trendovski dizajn in kvaliteta, s katero Withcar orje ledino.

 

Prtljažni del vozila je tisti, ki se hitro umaže in obrabi, zato je njegova zaščita več kot dobrodošla. Gumi korita Gledring se popolnoma prilegajo različnim prtljažnikom, hkrati pa zaščitijo odbijače, medtem ko dodatna preproga ščiti tudi morebitne podrte sedeže. Gumi korita so ustvarjena za najzahtevnejšega kupca – izdelovalci so v njihovo kvaliteto tako močno prepričani, da zanje nudijo petletno jamstvo.

 

Ob pomanjkanju prostora v avtomobilu lahko dodatno prtljago namestite na streho. Zato izberite strešne nosilce Nordrive, ki s svojo aerodinamično obliko ter kakovostjo materialov in izdelave nudijo še več prostora ter s tem tudi več udobja na vseh vaših brezskrbnih poteh. Petletno jamstvo je zaradi vseh njihovih odlik tako že skorajda samoumevno.

Verjetno veste, kako nadležni so lahko sončni žarki tako za voznika kot potnike v vozilu. Senčniki po meri Carshades so izdelani tako, da potnike ščitijo tudi pred škodljivimi ultravijoličnimi žarki, zato so res dobrodošla rešitev, nad katero bodo navdušeni tudi vaši najmlajši. Senčnike namestite hitro in preprosto, prav tako jih lahko enostavno in brez sledi snamete, kadar si to zaželite.

Predstavili smo le nekaj vrhunskih izdelkov, ki jih lahko ob letošnjem črnem petku po krepko znižanih cenah dobite v spletni trgovini Witchar. Vabimo vas, da si ostalo ponudbo ogledate kar sami – na njihovi spletni strani, kjer lahko preverite tudi, kateri izdelki se ponašajo s kar 40-odstotnim popustom.

Ker je akcija časovno omejena, si svoj izdelek z oznako – Od 20% do 40 %  zagotovite še danes!

Sorodni prispevki