Mnoge že zanima kdaj je črni petek 2021


Črni petek – black friday je v zadnjih nekaj letih tudi v Sloveniji postal praznik nakupovanja in potrošništva, za kar so zaslužna številna visoka znižanja številnih izdelkov in oblačil. Ker je nakup na črni petek denarnici zelo prijazen, mnoge že zanima, kdaj bo črni petek 2021.

http://Koda%20BLACK20%20za%2020%20%%20popust%20na%20vse%20izdelke%20v%20ponudbi!

Izkoristite neverjeten 20 % popust na VSE izdelke kar do konca meseca! Ob nakupu vnesite kodo BLACK20.

More Less
20 % popust
http://Kvalitetno%20spodnje%20perilo%20–%20moško,%20žensko%20in%20otroško

Spodnje perilo, ki vas nežno objema in razvaja od jutra do večera.

More Less
od 1,8 €
http://Izredni%20popusti%20na%20kamping%20in%20caravaning%20opremo!

Preverite široko ponudbo izdelkov po izredno znižanih cenah. Pri nas najdete vso caravaning in kamping opremo vrhunske kakovosti!

More Less
do 50 % popust

kdaj je črni petek 2020

Kdaj je črni petek 2021?

Črni petek ima za sabo tragično zgodovino, ki se je skozi desetletja preoblikovala v praznik nakupovanja. Prvi črni petek je bil posledica zloma borze zadnji petek v mesecu novembru. Tradicija zadnjega petka v novembru se je ohranila vse do danes, ko črni petek predstavlja tudi prvi dan množičnega predbožičnega nakupovanja, ki ga zaznamujejo visoki popusti. Letošnji črni petek 2021 bo 26. novembra.

Kakšni popusti nas čakajo?

Visoki popusti v skoraj vseh tako fizičnih kot tudi spletnih trgovinah so glavni razlog, da toliko ljudi vsako leto na črni petek odpravi večje nakupe. Črni petek je v nekaterih pogledih premagal tudi posezonske razprodaje, saj so le-te usmerjene bolj na oblačila in obutev. Na črni petek pa ste zavidljivih popustov deležni v praktično vseh trgovinah, z izjemo živilskih. Še posebej se vam na črni petek 2021 splača nakupovati belo tehniko in drugo elektronsko tehnologijo, saj lahko pri nakupu prenosnega računalnika na ta dan prihranite tudi do 300 €.

Vseeno pa ne pozabite obiskati tudi trgovin z oblačili, še posebej, če si že nekaj časa želite investirati v kak bolj kvaliteten kos za vašo omaro, še posebej, če si želite obogatiti svojo zimsko garderobo. Zimske posezonske razprodaje se namreč začnejo šele v drugi polovici januarja, zato bo 26. 11. 2021 odlična priložnost, da si zagotovite plašč po znižani ceni že nekoliko prej.

Kako največ prihraniti z nakupom na črni petek?

Nakupovanje na črni petek se iz priložnosti za velik prihranek lahko hitro spremeni v priložnost za brezglavo zapravljanje. Da se to ne bo zgodilo tudi vam, se na nakupe na črni petek predhodno pripravite. Napišite si seznam stvari, ki bi jih radi kupili in se tega seznama med nakupovanjem tudi držite. Če gre za belo tehniko, elektroniko ali kozmetiko vam svetujemo, da informacije o izbranih izdelkih že prej poiščete na spletu ali v fizični trgovini. Na črni petek bo namreč v številnih trgovinah gneča, zato se vam prodajalci ne bodo mogli popolnoma posvetiti. Če boste že prej dobro preučili, prednosti in slabosti izbranega izdelka, boste zagotovo opravili uspešen nakup.

Črni petek 2021 bo 26. novembra. Čas do takrat lahko izkoristite tako, da dobro premislite, kaj boste kupili, da boste srečni tako vi, kot tudi vaša denarnica.

Sorodni prispevki