Črni petek na Smartusu – vse za pametni dom, šport in prosti čas


Praznični čas se nevzdržno približuje in črni petek za mnoge od nas prinaša odlične priložnosti za nakup daril po dostopnejših cenah. Tudi, če še ne razmišljate o decembrskem obdarovanju, je to dobra priložnost, da vendarle uresničite nakup, ki ga že dlje časa odlašate, saj lahko izdelek, ki si ga želite, dobite po precej nižji ceni. In to ne le enega, črni petek oziroma black friday v spletni trgovini Smartus je konkretno znižal cene številnim izdelkom, brez katerih si življenja skorajda več ne predstavljamo. Tudi tistim, ki se sicer le redko znajdejo na seznamu razprodaj oziroma akcij.

Že danes lahko sodelujete v nagradni igri!

Še pred samim črnim petkom – verjamemo, da ga že težko pričakujete – pa lahko sodelujete v privlačni nagradni igri, ki ponuja številne kupone za nakup v njihovi spletni trgovini. Ne le to, v nagradni igri lahko sodelujete večkrat, če boste dovolj ‘pridni’ pa si lahko prislužite še kakšno dodatno priložnost sodelovanja. Pogoje si lahko preberete na njihovi spletni strani, kjer vas že čakaj mamljivi izdelki in se pripravljajo prave razprodaje.

Črni petek na Smartusu

Črni petek se raztegnili na celoten teden

Izkoristite torej ta nakupovalni praznik, ki so ga pri omenjenem spletnem trgovcu podkrepili z dodatnimi znižanji tudi zato, ker novembra praznujejo prvo obletnico svojega delovanja. Mar ni to odlična priložnost za nakup izdelkov iz njihove zares široke ponudbe, ki bo v teh dneh še bolj dostopna vsem? O čem sploh govorimo? Berite naprej in izvedeli boste, kako širok nabor izdelkov lahko dobite že od ponedeljka, 21. novembra, naprej. Da, črni petek bo pri Smartusu trajal kar celoten teden, tako da boste imeli dovolj časa za pregled odlične ponudbe in izbiro izdelkov, ki si jih morda že nekaj časa želite, pa doslej ni bilo tiste prave priložnosti ali pogojev za nakup.

Izkoristite noro znižanje cene priljubljenega električnega skiroja

Spletna trgovina Smartus se namreč ponaša s pestro ponudbo izdelkov za bolj poenostavljeno življenje tako doma kot na poti. Njihova ponudba je razdeljena v kategorije, ki zajemajo širok spekter naših življenj – pametni telefoni, pametni dom, osebna nega, prosti čas, brezžične slušalke, hišni ljubljenčki … V vseh naštetih kategorijah boste za praznik nakupovanja našli številne izdelke po še ugodnejših cenah, na vas pa je, da pridno počakate na razkritje te atraktivne ponudbe.

Celotna akcija vam bo namreč razkrita tik pred zdajci, so pa pri Smartusu že razkrili akcijsko ceno električnega skiroja Navee N65, ki bo za čas črnega petka namesto 699 znašal zgolj 499 evrov. Črni petek bo tokrat res radodaren s ponudbo tega mini prevoznega sredstva, ki postaja vse bolj priljubljeno. Odlikuje ga namreč inovativni zložljivi sistem, s pomočjo katerega lahko skiro preprosto ter hitro pospravite oziroma shranite za kasnejšo uporabo. Zasnovan je tako, da zmanjša tresljaje med vožnjo in vam omogoča bolj svobodno ter stabilno vožnjo. Ima močan brezkrtačni motor (500 W), s pomočjo katerega tudi klanci ne bodo več težava, poleg tega pa se ponaša s še boljšimi, dvojnimi zavorami. Ne pozabimo na najpomembnejši del električnega skiroja, ki je visoko zmogljiva baterija. Z njeno pomočjo se boste lahko vozili še dlje in še bolj avtonomno, poleg vsega pa je ta električni skiro izdelan tako, da brez težav prevaža tudi tiste prave moške, ki niso ravno peresno lahki.

Številni izdelki za dom in prosti čas – ponudbo preverite že zdaj

V kolikor vas takšna ponudba ne prepriča, pa vam še vedno ostane izbira, kakršno vidite le malo kje. Črni petek pri Smartusu tokrat obljublja konkretna znižanja pametnih telefonov, da boste še bolj mobilni in da boste imeli svet na dlani, ter različnih izdelkov za pametni dom, da bo ta še bolj udoben, praktičen in prijazen. Dovolite, da vas prepriča pestra izbira robotskih in brezžičnih pokončnih sesalnikov, računalniška oprema, senzorji za pametni dom, čistilci zraka, varnostne kamere, mali gospodinjski aparati, pripomočki za osebno nego … Ponudba je res raznovrstna in vabljiva, če ima prste vmes še črni petek, pa ste sploh lahko prepričani, da ne morete zgrešiti.

Izraz ‘pametni dom’ se dandanes vse bolj uporablja z razlogom, saj vam omogoča boljši izkoristek vašega bivanja, zagotovi vam več prostega časa, hkrati pa optimizira vaša gospodinjska opravila in vse, kar morate doma postoriti. V ta namen so vam na voljo številni elektronski pripomočki, ki so tu zato, da vam pomagajo. Zasnovani so tako, da je njihova uporaba res preprosta, in da se obnesejo v različnih okoliščinah. Ne le to, številni izdelki za prosti čas vam bodo pomagali pri vašem hobiju, ali pa pametno nadgradili bodisi vašo vadbo bodisi upravljanje zabavne tehnologije. Pri Smartusu vas čaka pestra ponudba pametnih ur in številnih pripomočkov za šport ter prosti čas. Skupaj vas tako v njihovi spletni trgovini čaka več sto izdelkov, ki so primerni za uporabnike vseh generacij.

Le še nekaj dni vas torej loči od pravcatega nakupovalnega praznika, ki je v zadnjih letih osvojil tudi Slovenijo. Izkoristite to odlično priložnost za nakup izdelkov tudi vi – vabimo vas, da si ogledate ponudbo in si tako še pravi čas rezervirate točno tisto, kar potrebujete in si želite. Morda pa v njihovi spletni trgovini dobite tudi navdih za praznična obdarovanja. Zakaj si božičnih daril letos ne bi nakupili že malce prej in se tako izognili neprijetni gneči v zadnjem trenutku?

Sorodni prispevki