Črni petek na Smartusu tokrat z nagradno igro!


Prihajajoči črni petek 2023 prinaša priložnost za premišljeno nakupovanje z izrednimi popusti. V ekskluzivni ponudbi letos čakajo pametni izdelki iz raznovrstnih kategorij, ki bodo razveselili vse na vašem seznamu obdarovanj. Ne zamudite:

Inovativne rešitve za pameten dom:

Pristopite k izboljšanju svojega doma z inovativnimi pametnimi napravami, kot so pokončni sesalniki Jimmy, robotski sesalniki UWANT ali priznani Roborock robotski sesalniki iz serije Q7Max+ ali S8. V tej kategoriji so tudi ugodnosti za JOYOUNG kuhinjske robote, aparate za pripravo jedi, Petoneer pametne rešitve za hišne ljubljenčke, ter izjemna priložnost za prihranek 299€ pri nakupu Xiaomi Mi Ambient Light projektorskega zaslona z diagonalo 100 cm za vse ljubitelje domačega kina. V kategoriji lepota in zdravje ne spreglejte priložnosti za nakup sušilcev za lase Jimmy iz serije F2 in F6, ter nepremagljivih cen na pametne zobne ščetke priznane blagovne znamke Dr.Bei.

Izdelki za aktivno življenje in posebni popusti na športni opremi:

Ustvarite si domačo telovadnico s pametnimi sobnimi kolesi Yesoul ali z zložljivimi tekalnimi stezami vrhunskega proizvajalca KingSmith po posebnih cenah. Za ljubitelje aktivnosti na prostem so na voljo super popusti za električno kolo ADO D30C, gorsko različico električnega kolesa LUCHIA Spica, najnovejše električne skiroje NAVEE V40 in NAVEE V50, ter inovativni samonapihljivi šotor Aerogogo GIGA Air Tent ZT1.

Tehnološki izdelki za vse generacije:

Za ljubitelje pametnih tehnoloških izdelkov so na voljo popusti na 3D Creality tiskalnik, Xiaomi pametne telefone, pametne ure Kieslect za njo in zanj, brezžične slušalke, ter še več.

Petek 2023 na Smartus.si prinaša neprecenljive ugodnosti, ki jih lahko izkoristite na naši spletni strani ali v fizični trgovini v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC City hala A, visoko pritličje, do 30.11.2023. Da bo nakupovanje še bolj privlačno, ne spreglejte posebne nagradne igre, kjer lahko z malo sreče osvojite najnovejši pokončni sesalnik JIMMY HW9!

POZOR: Bodite med prvimi, saj najboljše ponudbe izginejo hitreje, kot si mislite.

Vesele in pametne nakupe želi ekipa Smartus.si!

Sorodni prispevki