Črni petek na Mimovrste: izkoristite popuste ter prihranite čas in denar!


Mimo vrste črni petek

Črni petek je dandanes pravi nakupovalni praznik, ko številni trgovci za svoje zveste stranke pripravijo ugodne ponudbe in visoke popuste. Eden od teh je prav tako spletni trgovec Mimovrste, ki tudi letos nudi raznoliko ponudbo številnih artiklov po izjemno ugodnih cenah.

Dejstva o črnem petku

Black Friday ali črni petek je dan posebno velikih in izjemnih popustov, ki smo ga prevzeli iz Združenih držav Amerike, kjer omenjeni nakupovalni praznik naznanja začetek božično-novoletnih nakupov. Obeležujejo ga na petek po zahvalnem dnevu (en. Thanksgiving day), ki ga praznujejo četrti četrtek v novembru. S tem razlogom se datum praznika nakupovanja spreminja, letos pa vas s svojimi popusti razveseljuje 25. novembra.

Tradicionalno najbolj obremenjen nakupovalni dan v letu in trajanje promocijskih cen v sklopu črnega petka pa se med samimi trgovci zelo razlikujejo. Nekateri nudijo popuste le na dan nakupovalnega praznika, drugi celotni konec tedna, skoraj zagotovo pa drži, da večina trgovcev svoje stranke s promocijskimi ponudbami in vrtoglavimi popusti privablja že mesec dni pred črnim petkom.

Mimovrste svojim kupcem nudi široko izbiro več kot 1.000.000 artiklov po ugodnih cenah v vseh kategorijah, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne in najrazličnejše okuse in želje. Svoj široki asortima izdelkov pa so dopolnili in nadgradili tudi s pomočjo spletne tržnice, kjer svoje artikle nudi že več kot 400 poslovnih partnerjev. V kampanjo črnega petka bodo zajeti artikli iz vseh kategorij, izdelki, ki bodo na voljo po promocijskih cenah, pa se bodo dopolnjevali vse do dneva praznika nakupovanja.

Prednosti nakupovanja na Mimovrste

Pri Mimovrste neprestano spremljajo nakupovalne navade, želje in potrebe svojih zvestih uporabnikov. Zato so na željo zvestih kupcev ponudili možnost obročnega odplačevanja, ki je na voljo predvsem za izdelke, ki že sami po sebi predstavljajo večje finančne naložbe in so posledično težje dostopni. Takšen način plačila je nadvse dobrodošel tudi za prihajajoče praznično obdobje, ki za večino potrošnikov predstavlja znatno finančno obremenitev.

Uporabniki spletne platforme Mimovrste pa v varnih rokah ostanejo tudi po opravljenem nakupu. Spletni trgovec jim namreč omogoča možnost dodatnega jamstva, ki ga kupec lahko uveljavi po izteku redne garancije in velja za vse pogoste napake in okvare, za katere velja tudi standardna garancija. Jamstvo Mimovrste je za kupce dobrodošlo predvsem ob nakupu artiklov večje vrednosti, za katere si želijo, da bi jim dolgo in dobro služili.

Vsi, ki prebivajo znotraj mestne občine Ljubljana in ki se pogosto znajdejo v časovni stiski, se bodo razveselili možnosti prednostne dostave na isti dan, ki velja za naročila, oddana do 12. ure, za dostavo malih paketov. Možnost je na voljo za artikle, ki so na zalogi v centralnem skladišču, za nemoteno odpremo blaga pa poskrbi usposobljena ekipa zaposlenih, ki bo poskrbela tudi za pravočasno dostavo vseh naročenih prazničnih daril.

Črni petek na Mimovrste
Celoletne ekskluzivne ugodnosti pa čakajo na najbolj zveste Mimovrste stranke, z VIP nazivi. Spletni trgovec jim omogoča brezplačno dostavo na dom za artikle, ki jih odpremi Mimovrste, lahko izkoristijo možnost vračila artikla v 60 dnevih in možnost vračila artikla v garancijo tudi brez računa. VIP stranke so deležne tudi VIP ekskluzivnih ponudb, ki so na voljo čez celoletno leto in o katerih jih trgovec obvešča prek e-novic.

Kaj se splača nakupovati na črni petek?

Ugodne ponudbe v sklopu kampanje črnega petka na Mimovrste predstavljajo uvod v praznično nakupovanje, kjer je na voljo široka ponudba artiklov, primernih tudi za prihajajoča obdarovanja. Omenjena kampanja je odlična priložnost tudi za nakup artiklov večje vrednosti, ki jih kupci že dlje časa potrebujejo, ali si jih želijo.

Mimovrste svojim kupcem v sklopu črnega petka tradicionalno nudi izjemno širok nabor izdelkov, artikle iz najrazličnejših kategorij po ugodnih cenah, od računalništva, avdio-video in foto opreme, telefonije, bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, izdelkov za opremo doma, orodja za urejanje vrta in okolice, artikle v sklopu avto-moto opreme, otroško opremo in igrače, opremo za šport in prosti čas, oblačila in obutev, izdelke za osebno nego, male živali in še mnogo drugega. Črni petek je pri Mimovrste predvsem odlična priložnost za nakup izdelkov, za katere je treba sicer seči nekoliko globlje v žep, za nakup kakovostnih izdelkov po najnižji možni ceni in kot omenjeno – izdelke, primerne za prihajajoča praznična obdarovanja.

Sorodni prispevki