7 spletnih trgovin, ki so ponujale največje popuste na ČRNI PETEK 2019


Veliko potrošnikov že nestrpno pričakuje tako imenovani »black friday«, ki mu pri nas pravimo črni petek. Vemo, da je v tistem predzimskem obdobju čas, ko se pripravljamo za nakup božičnih in novoletnih daril. Nekateri se v nakupe odpravijo, da bi z darili razveselili bližnje, drugi pa zgolj, da sebi privoščijo kakšno novost. Izbira daril je neskončna. Od tehnoloških in elektronskih izdelkov, oblek, obutev, kozmetike, igrač za otroke, vse do aparatov in pripomočkov za dom. Za vsakega posameznika se najde nekaj, kar si mogoče želi že dolgo. Popusti, ki jih trgovci ponujajo na črni petek, so že marsikomu uresničili željo.

Trgovine ponujajo različne popuste

Na črni petek vsaka trgovina ponuja vsaj nekaj popusta. Zagotovo je cilj vsakega prodajalca v tem času prodati čim več. Vsi se zavedajo, da ljudje v tem času zapravijo veliko več denarja, kot v ostalih obdobjih v letu. Trgovine ponujajo tudi do -96% nižjih cen na nekatere izdelke. Popusti in razprodaje so šibek člen vseh potrošnikov. Dejstvo je, da ogromno ljudi na dneve razprodaj kupi več stvari, ki so v prvotnem planu. Pa je to slabo? Seveda ne! Zakaj si ne bi privoščili novega telefona, ki si ga želimo že dolgo, pa si ga prej nismo mogli privoščiti. Zakaj ga ne bi kupili zdaj, ko bomo dali zanj 300eur manj. Privoščite si, kar si zaslužite.

Nakupovanje crni petek

Mimovrste

Mimovrste je ena izmed največjih spletnih trgovin pri nas. Njihova ponudba je res široka. Ponujajo skoraj vse, kar si človek lahko zamisli. Že med letom, svojim kupcem velikokrat nudijo popuste na nekatere izdelke. Na črni petek pa so eni izmed tistih, pri katerih je mogoče opaziti največje znižanje cen. Te so se v letu 2019 spustile tudi do -96%. Če ste si v letu 2020 zaželeli predvsem kakšne elektronske nadgradnje, so Mimovrste pravi naslov za vas.

TopShop

TopShop je trgovina, ki potrošnikom ponuja izdelke za dom, obutev in podobno. Prepoznavna je predvsem iz televizijskih oglasov. Poleg sprotnih znižanj so za črni petek lani nudili ogromno popustov na vse izdelke. Ti so segali tudi do -80%. Tako si je lahko vsak, ki ga je premamila kakšna ponudba, to lahko prav gotovo privoščil. Tudi letos novembra boste imeli enkratno priložnost za to, hkrati pa boste prihranili še nekaj denarja.

Wellneo

To je še ena super spletna trgovina, ki vam bo v času razprodaj ponudila ogromno znižanih izdelkov, ki si jih boste v tistem času brez dvoma lahko privoščili. Ponujajo širok nabor opreme za fitnes, welness, izdelke za nego obraza. Vsa ponudba je namenjena lajšanju vašega vsakdana. Kljub kakovostnih produktom, so cene neverjetne. V obdobju lanskega črnega petka so se te spustile tudi za dodatnih -77%. Tudi letošnja znižanja vas ne bodo pustila ravnodušna.

Vitapur

Trgovina Vitapur se v zadnjih letih pojavlja na samem vrhu prepoznavnosti. V večini prodajajo izdelke za dom (posteljnine, pekače, kuhinjski aparate, brisače, copate,…). Tudi oni že čez leto velikokrat ponujajo znižanje cen, za nekatere izdelke. Leta 2019 so na jesenskih razprodajah ponujali do -75% popusta na svoje artikle. Poleg odličnih cen, vam ponujajo izdelke visoke kvalitete. Z nakupom v Vitapur trgovini, zagotovo ne boste razočarani.

Delimano

Vse zagrižene gospodinje, boste nad to trgovino zagotovo navdušene. Nudijo vse kuhinjske aparate in pripomočke, ki ste si jih od vedno želele. Imajo ponudbo več sto izdelkov, ki so bili na lanski črni petek cenejši tudi do – 70%. Pripomočki, ki vam znatno olajšajo pripravo hrane, morajo letos postati nepogrešljivi členi vaše kuhinje.

EnaA

EnaA je prav tako spletna trgovina, znana po nizkih cenah in kakovosti. Za vsake pomembne razprodaje svoje cene še spustijo. Tako svojih zvestim strankam zagotovijo, da si svoje skrite želje lahko izpolnijo. Lani so popusti segali do -67%. Če imate vsako leto težave z zbiranjem daril, vam bo EnaA tokrat v veliko pomoč.

Spletična

Podjetje Spletična je idealna trgovina za ženske in moške, ki so radi urejeni. Imajo izvrstno ponudbo kozmetičnih izdelkov, produktov za nego obraza , najrazličnejše parfume za vse okuse. Poleg sprotnih posebnih ponudb, so na jesenskih znižanjih nudili produkte tudi za -60% cene, tudi na že znižane izdelke. Kako neverjetno! Sedaj veste kako razveseliti svojo boljšo polovico ali pa kar samega sebe.

Opazimo lahko, da so na črni petek 2019, največje popuste beležile trgovine z belo tehniko, izdelki za dom in kozmetiko. Če imate v tem letu namen kupiti kaj izmed omenjenega, le počakajte do 27. 11. 2020. Takrat si boste to lahko privoščili, medtem pa vam bo vaša denarnica zagotovo hvaležna.

Sorodni prispevki