Črni petek 2021 – neverjetni popusti!


črni petek 2020

Črni petek že nekaj let velja za praznik vseh trgovcev, ki ga okronajo s številnimi visokimi popusti in drugimi akcijami. Tako tudi črni petek 2021 ne bo prav nič drugačen.

Kje lahko pričakujemo popuste?

Če smo se v Sloveniji še dobrih pet let nazaj pritoževali nad množičnim brezglavim nakupovanjem na črni petek, se je do danes ta tradicija že korenito spremenila, saj so tako trgovci kot kupci ugotovili, da je črni petek odlična priložnost tako za zaslužek in spraznitev starih zalog ter nakupovanje po zelo nizkih cenah.

Na začetku so bili omembe vredni popusti na črni petek prisotni predvsem v trgovinah s tehniko, na črni petek 2021 pa se vam bo splačalo nakupovati skoraj v vseh neživilskih trgovinah. Višina ponujenih popustov je sicer odvisna od politike vsake posamezne trgovine, toda glede na trende, se večina popustov giblje med 30 in 70 % znižanji, kar pa pri večini artiklov že velja za velik prihranek in dovolj velik razlog, da se udeležijo nakupovanja na črni petek 2021.

Kje se vam splača stati v vrsti?

Kot smo že omenili, črni petek velja za praznik potrošništva in nakupovanja. Čeprav nad tem marsikdo viha nos in vse, ki se udeležijo tovrstnega nakupovanja, označi za brezglave potrošnike, ostaja neizpodbitno dejstvo, da se na črni petek 2021 splača nakupovati. To še posebej velja za tiste artikle, ki ste jih tako ali tako nameravali kupiti v roku pol leta in je zato črni petek odlična priložnost, da izbrane artikle kupite po bistveno nižji ceni.

Najbolj se vam zagotovo splača nakup različnih tehničnih izdelkov in dražjih sezonskih oblačil, kot so različni plašči, kakovostni čevlji … Če v zadnjem času ugotavljate, da je vaš pomivalni stroj že zelo star in ne vedno najbolj zanesljiv, vam svetujemo, da prek spleta in v različnih trgovinah preverite ponudbo pralnih strojev in izberete svojega favorita, z nakupom pa počakate do črnega petka. Na črni petek 2021 enostavno poglejte kateri ponudnik izbranega pomivalnega stroja ponuja najvišji popust in ga kupite tam. Glede na to, da se cene pomivalnih strojev gibljejo okoli 500 evrov, vam bo že 20 % popust prinesel kar 100 evrov prihranka.

črni petek 2020

Kako se pripraviti na črni petek 2021?

Da se nakupovanje na črni petek ne bo spremenilo v tako prezirano brezglavo nakupovanje, vam svetujemo, da se nanj dobro pripravite, saj boste tako kupili stvari, ki bi jih tako ali tako morali kupiti, le da boste na črni petek 2021 pri nakupu še veliko privarčevali.

Najbolj priporočljivo je, da si že nekaj mesecev prej začnete izdelovati nakupovalni listek za stvari, ki bi jih radi kupili na črni petek. Kak teden pred črnim petkom preglejte ponudbo in si oglejte popuste, ki se napovedujejo za veliki dan in izberite, v kateri trgovini boste kupili določen izdelek.

Na dan nakupa pričakujte gnečo okoli večjih trgovskih centrov, saj niste edini, ki boste želeli izkoristiti edinstveno priložnost za prihranek. Svetujemo vam, da imate s seboj plastenko vode in manjši prigrizek, ter da ste spočiti. Če imate možnost, se po nakupih odpravite že v dopoldanskem času, saj je takrat običajno manjša gneča, hkrati pa si zagotovite, da imate dovolj časa in da vam ni treba nikamor hiteti. Z upoštevanjem vseh teh napotkov si zagotovite, da boste med nakupovanjem bolj umirjeni. Posledica tega je predvsem bolj preudaren nakup, saj ne boste brezglavo hiteli iz ene trgovine v drugo in na blagajno nosili prvega približno primernega izdelka, temveč se boste lahko posvetilu vsakemu izdelku in se prepričali, da je res vreden nakupa.

Črni petek 2021 se bliža. Izkoristite priložnost za prihranek in se nanj dobro pripravite, saj boste tako lahko uživali v nakupovanju, izkoriščenih popustih ter kakovostnih izdelkih, ki jih boste izbrali tehtno in s premislekom.

Sorodni prispevki